Blog

Plafond duinoord 830x553Kennissen van ons hadden een nieuw bankstel gekocht en nieuwe gordijnen. Lichte kleuren en comfortabel design. Ze zaten er weer mooi bij. Maar toch ontbrak er iets. Hoe zouden ze het plaatje compleet kunnen maken? Ik adviseerde ze om eens kritisch te kijken naar hun wandbekleding, het plafond, en de kozijnen en deuren.

Tips verg behang blog 830x552Tips voor het kiezen van de juiste kleur. Door lichtinval zal de kleur op een muur er door de dag heen anders uit komen te zien. Hou hier rekening mee door op verschillende momenten van de dag de kleurstalen tegen de muur te houden. Wilt u op een originele manier een ruimte schilderen? U kunt ervoor kiezen om het plafond een kleur te geven in plaats van de muren. Ook kan het een speels effect geven om de helft van een muur een kleur te geven. Wanneer u samen met kleine kinderen in huis woont kan het erg aan te raden zijn om een verf uit te kiezen die afneembaar is met water. Mocht er dan per ongeluk iets omvallen en er spetters op de muur komen. Dan kunt u dit gemakkelijk weer schoonmaken!

plafonds sauzen blog 830x552Het schilderen van plafonds is een vak apart omdat op plafonds vaak verschillende lagen verf zijn aangebracht én omdat er 'horizontaal' moet worden gewerkt.

deuren schilderen blog 830x552Nergens is de hand van de Meesterschilder zo goed zichtbaar als op gelakte binnen- en buitendeuren. Binnendeuren lakken – met de kwast – vereist een vaste hand en is voor de vakman een ware proef van bekwaamheid. De Meesterschilders van Parkstaete Schilderwerken hebben het glad opleveren van een deur prima in de vingers en passen deze handwerk methode dan ook regelmatig toe. Maar ook in het schildersvak staat de techniek spreekwoordelijk niet stil. Daarom beschikt Parkstaete Schilderwerken ook over de mogelijkheden deuren te spuiten. Bij het schilderwerk van deuren met veel figuratie en panelen nemen we uiteraard met plezier de kwast ter hand. 

muren sauzen blog 830x552Bij Parkstaete Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het laten sauzen van uw muren. Voor zowel uw binnenwanden, bakstenen- en betonnen muren helpen wij u graag.