Blog

Glascheck

Isolatieglas: meer wooncomfort en minder energiekosten

isolatieglas parkstaete blogWij bezoeken regelmatig klanten om de staat van hun woning op te nemen. Ze willen bijvoorbeeld de buitenboel laten schilderen of het voegwerk laten vernieuwen. Zeker bij oudere woningen adviseer ik woningeigenaren om ook na te denken over vervanging van glas in deuren en ramen. Daarmee kunt u de energiekosten verlagen en het wooncomfort verhogen.

Read more ...

Schilderwerk maakt het helemaal af

Wandbekleding uitzoeken

Plafond van een woning in de reinkenstraat in duinoord waar een muurdoorbraak is gedaanKennissen van ons hadden een nieuw bankstel gekocht en nieuwe gordijnen. Lichte kleuren en comfortabel design. Ze zaten er weer mooi bij. Maar toch ontbrak er iets. Hoe zouden ze het plaatje compleet kunnen maken? Ik adviseerde ze om eens kritisch te kijken naar hun wandbekleding, het plafond, en de kozijnen en deuren.

Read more ...

Tips voor verf of behang blog

Tips voor het kiezen van gekleurde muurverfTips voor het kiezen van de juiste kleur. Door lichtinval zal de kleur op een muur er door de dag heen anders uit komen te zien. Hou hier rekening mee door op verschillende momenten van de dag de kleurstalen tegen de muur te houden. Wilt u op een originele manier een ruimte schilderen? U kunt ervoor kiezen om het plafond een kleur te geven in plaats van de muren. Ook kan het een speels effect geven om de helft van een muur een kleur te geven. Wanneer u samen met kleine kinderen in huis woont kan het erg aan te raden zijn om een verf uit te kiezen die afneembaar is met water. Mocht er dan per ongeluk iets omvallen en er spetters op de muur komen. Dan kunt u dit gemakkelijk weer schoonmaken!

Read more ...

Plafonds witten blog

plafonds witten  of sauzen in de archipelbuurt in den haagHet schilderen van plafonds is een vak apart omdat op plafonds vaak verschillende lagen verf zijn aangebracht én omdat er 'horizontaal' moet worden gewerkt.

Read more ...

Deuren schilderen blog

deuren  en deurposten schilderen van een gerenoveerd trappenhuisNergens is de hand van de Meesterschilder zo goed zichtbaar als op gelakte binnen- en buitendeuren. Binnendeuren lakken – met de kwast – vereist een vaste hand en is voor de vakman een ware proef van bekwaamheid. De Meesterschilders van Parkstaete Schilderwerken hebben het glad opleveren van een deur prima in de vingers en passen deze handwerk methode dan ook regelmatig toe. Maar ook in het schildersvak staat de techniek spreekwoordelijk niet stil. Daarom beschikt Parkstaete Schilderwerken ook over de mogelijkheden deuren te spuiten. Bij het schilderwerk van deuren met veel figuratie en panelen nemen we uiteraard met plezier de kwast ter hand.

Read more ...

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com