Blog

Tips voor het kiezen van gekleurde muurverfTips voor het kiezen van de juiste kleur. Door lichtinval zal de kleur op een muur er door de dag heen anders uit komen te zien. Hou hier rekening mee door op verschillende momenten van de dag de kleurstalen tegen de muur te houden. Wilt u op een originele manier een ruimte schilderen? U kunt ervoor kiezen om het plafond een kleur te geven in plaats van de muren. Ook kan het een speels effect geven om de helft van een muur een kleur te geven. Wanneer u samen met kleine kinderen in huis woont kan het erg aan te raden zijn om een verf uit te kiezen die afneembaar is met water. Mocht er dan per ongeluk iets omvallen en er spetters op de muur komen. Dan kunt u dit gemakkelijk weer schoonmaken!

Tips voor het kiezen van behang

  1. Heeft u een ruimte met een laag plafond? Plaats een behang met verticale strepen op de muur. De strepen zorgen er namelijk voor dat een plafond hoger lijkt! En het voordeel is dat strepen minder snel gaan vervelend dan een grafisch patroon.
  2. Vindt u het lastig om het juiste behang uit te kiezen? Denk dan van tevoren goed na over de sfeer die u wilt neerzetten in de ruimte. In de slaapkamer is dit bijvoorbeeld een rustige sfeer. Hier past een rustgevend patroon goed bij.
  3. Bestel altijd samples in een groot formaat! Zo kunt u deze van tevoren op de muur ophangen en kijken hoe het uitpakt in de ruimte.
  4. Patronen met 3D effecten laten een ruimte groter lijken.
  5. Schaal een patroon op een behang altijd mee naar de ruimte. In een grote ruimte kunnen patronen met grote afmetingen goed. Maar in een kleine ruimte wordt dit te druk.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Tips voor restjes verf en behang

  1. Heeft u de muren van het huis laten schilderen maar heeft u nog een beetje verf over? Beschilder er saaie bloempotten mee en voor u het weet is het balkon of tuin helemaal klaar voor de zomer!
  2. Heeft u nog een rol behang over? U kunt dit goed gebruiken om de binnenkant van een keukenkastje of een dienblad ermee te bedekken.
  3. Een extra rol behang kan ook erg goed als tafelloper gebruikt worden.
Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com