Blog

Schilderwerk maakt het helemaal af

Wandbekleding uitzoeken

Plafond van een woning in de reinkenstraat in duinoord waar een muurdoorbraak is gedaanKennissen van ons hadden een nieuw bankstel gekocht en nieuwe gordijnen. Lichte kleuren en comfortabel design. Ze zaten er weer mooi bij. Maar toch ontbrak er iets. Hoe zouden ze het plaatje compleet kunnen maken? Ik adviseerde ze om eens kritisch te kijken naar hun wandbekleding, het plafond, en de kozijnen en deuren.

Plafond en wanden

Hartstikke gezellig hoor, kaarsen op die rustieke dinertafel, waxinelichtjes in het raamkozijn of een stokje wierook terwijl u naar uw favoriete cd luistert. Maar bij verbranding komt onvermijdelijk roet vrij. En dat zet zich vast tegen het plafond en hoog tegen het behang. In de loop der tijd was er een grauwsluier gekomen over het eens spierwitte plafond van onze kennissen.

Andere wandbekleding
Ze waren ook een beetje uitgekeken op het behang dat ze vijf jaar geleden nog zo mooi vonden. We bespraken diverse mogelijkheden, zoals een nieuw behang en andere soorten wandbekleding, bijvoorbeeld overschilderbaar glasvlies. Ik adviseerde hen over kleuren die mooi harmonieerden bij hun nieuwe meubels, met hier en daar een contrasterend element, zoals sierlijsten. Voor de zekerheid lieten we, na de keuze voor Farrow & Ball kleur 84, even een proefpotje komen.Farrow & Ball proefpotje verf van kleur 84farrow ball kleurenwaaier

Trots op ambacht
Toen we toch bezig waren, keken we ook even goed naar de deuren en deurposten. En inderdaad, bij de deurgrepen en op de hoeken van de posten had de lak letterlijk veel van zijn glans verloren. We maakten een afspraak om een van onze schilders langs te sturen. Onze schilders zijn stuk voor stuk vaklieden met aandacht voor hun werk en trots op hun ambacht.

Laag btw-tarief
Wist u trouwens dat schilderwerk, stucwerk en behangen onder het lage btw-tarief van 6 procent vallen? Dat voordeel geven wij aan u door. Voorwaarde is wel dat de woning minimaal 2 jaar oud is. Verder moet het pand gebruikt worden voor particuliere bewoning. Voor een bedrijfspand geldt het hoge btw-tarief.

Helemaal blij
Onze kennissen zijn helemaal blij met hun vernieuwde woonkamer. Ze kunnen er weer jaren mee voort. De laatste keer dat we op bezoek waren, brandden er wel wat minder kaarsen. Je bent altijd zuinig op wat net nieuw is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het opfrissen van uw interieur en hoe wij u daarbij kunnen helpen? We komen graag een keer bij u langs.

Neem dan vrijblijvend contact op!

binnenschilder1 410x308

10 jaar garantie bij Parkstaete Schilderwerken 

Na het witten van de plafonds in een woning ontvangen klanten van Parkstaete Schilderwerken tien jaar garantie op kleurechtheid. Daarnaast speelt goede en regelmatige ventilatie in een woning een grote rol in de levensduur van ieder schilderwerk. Kortom: voor elk type plafond brengt Parkstaete Schilderwerken een gepaste verftoepassing aan. Door de jarenlange ervaring in het witten van plafonds hebben onze gecertificeerde Meesterschilders al ontelbare plafonds afgewerkt op een wijze die een Meesterschilder betaamd.

Een gestukt plafond schilderen, een egaal plafond witten of een plafond met ornamenten schilderen: bij Parkstaete Schilderwerken is uw schilderwerk in goede handen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com