Blog

Parkstaete Schilderwerken samen sterker

Samen sterker voor de beste kwaliteit

Fiabci prix d Excellence trophyParkstaete Schilderwerken in Den Haag doet er alles aan om de beste kwaliteit te bieden. Wij zijn aangesloten bij diverse branche- en ondernemingsorganisaties. Ons lidmaatschap geeft u als opdrachtgever de garantie dat wij werken volgens strenge normen voor onder meer deskundigheid, kwaliteit, garantie en milieuvriendelijk ondernemen.

Parkstaete Schilderwerken is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schildersbedrijven en glaszetters deelnemen met vak- en bedrijfstechnische diploma’s en de vereiste ondernemerskwaliteiten. Een OnderhoudNL Garantie-bedrijf biedt optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

 

Kennis delen

Zusterbedrijf Mark & Marchand binnen Jemastic holding bv, waar Parkstaete Schilderwerken deel van uit maakt, is aangesloten bij FIABCI Netherlands, de Nederlandse tak van de internationale netwerkorganisatie FIABCI. Bij deze organisatie zijn toonaangevende partijen aangesloten uit de vastgoedwereld, zoals architecten, ontwikkelaars, bouwbedrijven en onderhoudsbedrijven. In dit verband delen we ervaringen en kennis. FIABCI heeft een ethische code ontwikkeld en reikt in samenwerking met The Wall Street Journal jaarlijks een Prix d’Excellence uit aan bijzondere projecten.

Vaklieden opleiden
Kwaliteit is heeft niet alleen vandaag onze aandacht, maar ook morgen. Het opleiden van vaklieden hoort daarbij. Parkstaete Schilderwerken is daarom als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven. Studenten kunnen bij ons aan de slag in een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Met SBB maken we afspraken over wat de student moet weten en kunnen.

Veilig werken
Veilig werken is een van onze prioriteiten. Onze medewerkers moeten ’s avonds weer gezond naar huis kunnen. VCA is dé standaard voor veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Wij zijn VCA-gecertificeerd en we trainen onze medewerkers om gezond en veilig te werken.

Monumenten
Parkstaete Schilderwerken is gespecialiseerd in schilderwerk aan monumentale panden. We hebben veel kennis over speciale technieken, zoals penseeltechniek en marmer- en houtimitatie. Wij komen daarom regelmatig in de Monumenten Community van de website Monumenten.nl. Hier delen eigenaren, professionals en liefhebbers ervaringen, verhalen en tips. Onder meer over het onderhoud van monumentale panden.

Meer weten?
Als wij u een offerte mogen aanbieden kunnen we u desgewenst meer vertellen over de voordelen die ons lidmaatschap van deze organisaties u kunnen bieden! 

Neem dan vrijblijvend contact op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com