Winterschilder

Winterschilder in de regio Den Haag

winterschilder den haagDe winterperiode is bij uitstek geschikt om binnenschilderwerk uit te laten voeren. De Parkstaete Winterschilder schildert uw woning met zorg en kwaliteit. 

Winterschilder archipelbuurt

De aantrekkelijke winterkorting van 20 procent is geldig tot en met april 2021.

Tijd voor de winterschilder; enkele jaren geleden is de subsidie voor de winterschilder vanuit de overheid afgeschaft. Parkstaete Schilderwerken en onze verfleveranciers hebben de handen ineengeslagen. Wij kunnen u daardoor tijdens de wintermaanden een bijzonder scherp aanbod doen. Wij leveren topkwaliteit en u krijgt 20 procent korting.
Parkstaete Schilderwerken is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. En alleen met kwaliteitsproducten van Sikkens, sigma en De Vos. U bent verzekerd van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Gebruik het formulier onderaan en vraag naar een vrijblijvende Winterschilder offerte. Reserveer tijdig. De winter schilder kortingsactie loopt tot en met april 2021.

Ja, ik ben opzoek naar een winterschilder!

Werkwijze uw winterschilder, Parkstaete Schilderwerken

Alvorens er gestart wordt met schilderen, inspecteert onze Winterschilder de status van het materiaal. Indien nodig kunnen wij maatregelen treffen voor vochtbestrijding – essentieel bij het onderhoud – of eventuele schade door vochtplekken te herstellen. Voor de Winterschilder staat een vitale leefomgeving voor u voorop! Ook bij oplevering wordt hier de nodige aandacht aan besteed door het kit- en isolatiewerk bij naden van kozijnen in goede conditie te brengen.

Winterschilder wassenaar

Bekijk onze recente projecten →

Onze binnenschilderdiensten:

• Het sauzen van muren

• Het witten van plafonds

• Het schilderen van ramen en kozijnen

• Het schilderen van deuren

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com