Parkstaete Schilderwerken meesters in schilderen

Meesterschilder Den Haag - Parkstaete Schilderwerken

Meesterschilder Den Haag

Het team van Parkstaete schilderwerken, meesterschilders uit Den Haag
Tevreden over het schilderwerk? Dat zijn wij pas als het af is en de woning opleveren aan de opdrachtgever. Maar voordat wij dit doen lopen wij alle details na, kritisch en met een scherpe blik. Want een schilder bij Parkstaete gaat alleen voor het beste. Continu vakwerk afleveren op hoog niveau, voor minder doen wij het niet. En daarom durven wij ons ook met trots Meesterschilders te noemen, meesters in schilderwerk, die geen uitdaging uit de weg gaan.



Specialist in hoogwaardig schilderwerk

Parkstaete Schilderwerken is een exclusief en erkend schildersbedrijf in Den Haag en omgeving. Al jaren dé specialist op het gebied van hoogwaardig schilderwerk, voor zowel binnen als buiten. Een schilderproject dat u in handen van Parkstaete geeft wordt altijd door een team van vak gediplomeerde schilders met passie voor het vak en op deskundige wijze uitgevoerd. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit eigenaren van woningen – van tussenwoning tot vrijstaande villa – en kantoorpanden – van monumentaal tot nieuwbouw.


Meesterschilder in Den Haag

Het feit dat wij de titel van Meesterschilder mogen dragen toont dat we over de vereiste vakkennis en -kunde beschikken voor het uitvoeren van restauraties, imitatieprojecten en ambachtelijk vakwerk, zoals bijvoorbeeld letterzetten. Alleen schildersbedrijven die de benodigde specialistische vakdiploma’s hebben behaald en dit hoge niveau kunnen behouden, mogen zich namelijk Meesterschilder noemen.


Een optimaal schilderresultaat

Bijna iedereen droomt van een plek waar het aangenaam en fijn vertoeven is, sfeervol met een warme uitstraling. Bij prettig wonen, werken en leven speelt de juiste sfeerbeleving een grote rol. Parkstaete Schilderwerken adviseert graag bij het creëren van deze sfeerbeleving. Mede dankzij onze ruim twintig jarige ervaring en door ons inzicht in kleur en ruimte, weten wij keer op keer het gewenste resultaat te behalen. Hart voor het milieu, oog voor details, gevoel voor innovatie. Al onze expertise wordt continu ingezet om tot een optimaal resultaat te komen. En ook op het gebied van onderhoud gaat Parkstaete Schilderwerken vakkundig te werk, vaak in samenwerking met vaste partner Alexandria Garantie Aannemers, ook al zo een begrip in de Haagse regio.


Bent u reeds een klant en tevreden over de uitvoering van uw opdracht aan Parkstaete Schilderwerken? Laat het anderen weten! Een review of beoordeling schrijven doet u hier.


Schilderwerk waar wij in zijn gespecialiseerd:

binnenschilderwerk

buitenschilderwerk

wandafwerking

decoratietechnieken

 

Naast het neerzetten van de juiste sfeer gaat Parkstaete Schilderwerken vakkundig te werk op het gebied van onderhoud.  
Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com