Binnenschilder Archipelbuurt

  • Malakkastraat
  • Malakkastraat
  • Malakkastraat
  • Malakkastraat
  • Malakkastraat
  • Malakkastraat

Wanden en plafonds schilderen

Al geruime tijd onderhouden wij een bijzondere band met de Haagse Archipelbuurt waar wij veel panden in onderhoud hebben, in zowel Gotische, Barok- als Renaissance stijl. Het is kortom een buurt waar wij als meesterschilders en decorateurs onze diverse specialismen op verschillende niveaus kunnen tonen.

Informatieve bijeenkomst buurthuis

In het buurthuis Het Klokhuis geven wij in samenwerking met alexandria iedere derde dinsdag van de maand, op afspraak, gratis advies over uiteenlopende renovatie- en schildervraagstukken aan geïnteresseerde buurtbewoners. Wij zijn er dan ook trots op dat we veelvuldig in deze bijzondere wijk aan de slag kunnen, waar Hagenaars en expats in een mooie mix door elkaar wonen en werken.

De woning in de Malakkastraat is typisch een opdracht die tot stand is gekomen omdat wij in de buurt een zekere naam hebben kunnen opbouwen. En, zoals wellicht bij u bekend, stroomt De Haagse beek voor een deel onder de Archipelbuurt. Dit zorgt ervoor dat veel woningen er met vochtoverlast te maken hebben. In de Malakkastraat wilde de eigenaar dan ook extra isolatie onder de vloer in de woonkamer. Ook hier heeft onze vaste partner Alexandria Garantie Aannemers, een piekfijne klus afgeleverd. Zij zorgden voor de afvoer van de vervuilde grond, hoogwaardige TonZon isolatie én handgesmede, ambachtelijke gietijzeren ventilatieroosters voor in de vloer. Na de renovatie werkzaamheden hebben de meesterschilders van Parkstaete het binnenwerk aangepakt, waarbij zowel de lak als de mineraalverf voor wanden en plafonds door Sigma werden geleverd.

Onder de indruk van ons werk? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw woning!

Vraag een vrijblijvende offerte aan: