Binnenschilderwerk Wassenaar

 • Bloemcamplaan Wassenaar

  Voor het schilderen van een binnenruimte kijken we goed naar het toe te passen verfsysteem.

  Krasvast en stootvast zijn dan belangrijke eigenschappen van de lak.

 • Bloemcamplaan Wassenaar

  Watergedragen lakken zijn de laatste jaren kwalitatief met sprongen vooruitgegaan.

  Aan binnenschilderwerk zijn regels gebonden in verband met de oplosmiddelen.

 • Bloemcamplaan Wassenaar

  Wanden kunnen behandeld worden alvorens er een nieuwe kleur overheen gaat

  Renovatievlies ook wel renovlies is een super sterke overschilderbare behangsoort.

 • Bloemcamplaan Wassenaar

  Afhankelijk van de kleur kan de werkwijze anders zijn in verband met de dekking.

  Soms is voorbehandelen om een egaal resultaat te krijgen belangrijk.

 • Bloemcamplaan Wassenaar

  Trapleuningen en deurposten hebben te maken met handen en huidvet.

  Hier is in moderne lakken vaak al rekening gehouden.

 • Bloemcamplaan Wassenaar

Muren behangen en schilderen

Veel van onze klanten vinden ons door middel van mond tot mond reclame. Dus is het extra leuk als een contact en project tot stand komt via online research van een opdrachtgever, zoals in het geval van dit pand. In goed overleg met de nieuwe eigenaar van deze bijzonder mooie villa in het lommerrijke Wassenaar hebben wij allereerst een passende en specifieke kleurenreeks samengesteld. Voor de uitvoering van het behang- en sauswerk werd gekozen voor de uitstekende producten van Farrow & Ball. Bij het leveren van een passend advies houden wij als Meesterschilders uiteraard rekening met verschillende karakteristieke eigenschappen van een pand. U kunt hierbij denken aan de lichtinval maar ook aan de bestemming van een ruimte of kamer, want het geheel moet uiteindelijk in balans zijn met de inrichting. Wat erg heeft geholpen bij het binnen de afgesproken tijd afleveren van deze bijzondere klus, is dat de klant van te voren een goed beeld had van de manier waarop de schilder- en behangwerkzaamheden moesten plaatsvinden. Voor het lakwerk viel onze keuze op het Sikkens verfsysteem, dat ons nimmer in de steek laat. Op enkele plekken in de woning was het noodzakelijk om, voordat een nieuwe lak laag kon worden aangebracht, het originele houtwerk geheel te schonen, zoals dat in vakjargon heet. In combinatie met de wandafwerking, imitatie marmer techniek en monumentale restauratiewerkzaamheden, was het werk aan de Bloemcamplaan een binnenschilderklus die nog maar weinig vakspecialisten in Nederland aankunnen. Een extra reden om trots te zijn op het resultaat dat ons gediplomeerde personeel hier heeft afgeleverd!

Onder de indruk van ons werk? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw woning!

Wij hebben ervaring met binnenschilderwerk; het schilderen van muren, het schilderen van plafonds, het lakken van deuren en/of deurposten, het schilderen van kozijnen, behang en glasweefsel.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliƫnten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: