Wandafwerking met oog voor detail

Wandafwerking door het combineren van glasvlies behang en wandverf
Er zijn mogelijkheden te over als het gaat om wandafwerking.

Behang

Wij leveren en plaatsen behang in vele materialen en kleuren, uni of voorzien van prachtige dessins.

bij van Laar in de bankastraat hebben ze behang stalen van het merk Farrow & Ball

Glasweefsel

Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na applicatie overgeschilderd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en dus ook zeer goed afwasbaar.

Stucwerk, sierpleister en spachtelputz

Bij deze techniek wordt het materiaal met een zogenaamde plekspaan aangebracht. Na de droogtijd wordt de wand gepleisterd. De grootte en de vorm van de korrel bepalen de structuur van het eindresultaat.

van Laar in de bankastraat in de archipelbuurt heeft ook verfstalen van Farrow & Ball 

Spuittechniek

Er zijn verschillende spuittechnieken mogelijk, voor zowel plafond- als wandafwerking. Als afwerking voor de wanden kan worden gekozen voor een sigmulto afwerking. Dit is een meerkleurenverf, welke verkrijgbaar is in diverse tinten. Ook voor het spuiten van lakverven kunt u bij Parkstaete Schilderwerken terecht.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: