Muren sauzen

muren sauzen van slaapkamers

Bij Parkstaete Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het laten sauzen van uw muren. Voor zowel uw binnenwanden, bakstenen- en betonnen muren helpen wij u graag.

Aanpak verschillende muuroppervlakten

Verschillende muuroppervlakten vergen echter een specifieke aanpak. Zo kan het verven van een betonmuur binnen (in eerste aanleg) door gebruik van een normale coatlaag plaatsvinden, terwijl voor het schilderen van een bakstenenmuur aan de buitenzijde van een pand een silicaat product de beste oplossing is. De producten van Keim – waar natuurlijke grondstoffen de basis vormen voor hun mineraalverf – die wij bij Parkstaete Schilderwerken gebruiken zijn hiervoor uitermate geschikt. Binnen- en buitenmuur zijn daarnaast ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een buitenmuur is de situatie aan de binnenzijde belangrijk en vice versa. Muren sauzen aan de binnenzijde doen wij bijvoorbeeld altijd met een dampdoorlatende verf. Hiermee werken we het liefst omdat we er dan zeker van zijn dat deze muren het best beschermd zijn tegen de (relatief) grote luchtvochtigheid binnenshuis.

In 3 stappen uw muur laten sauzen:

  1. Eerst bepalen wij de onderlaag van de muur. Geen muur wordt onder handen genomen zonder dat we van te voren in kaart hebben gebracht uit welke onderlaag de bestaande verflaag is opgebouwd. Hiervoor nemen we een monster dat vervolgens voor onderzoek naar het laboratorium van een van onze verf leveranciers wordt gestuurd.
  2. Naar aanleiding van de uitkomst van dit onderzoek wordt in samenspraak met de klant de juiste verf gekozen.
  3. Uiteraard kan pas met verven van de muren begonnen worden als de onderlaag is verwijderd, of de bestaande laag is schoongemaakt en ontvet. Op instabiele wanden kunnen we een glasvezel (eventueel met motief) en of glasvlies (onzichtbaar) behang aanbrengen, alvorens we een binnenmuur schilderen. Bij Parkstaete Schilderwerken informeren we graag over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u uw muur laten sauzen en zoekt u een professionele schilder?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verven van de muren met minimale overlast

Muren sauzen gaat altijd gepaard met enige overlast voor de bewoners, een kamer kan even niet worden gebruikt en bepaalde spullen zullen onder een afdekking komen te staan. Bij Parkstaete Schilderwerken zijn we er ons terdege van bewust dat muren laten sauzen in een bewoond pand met enige overlast gepaard gaat.

Door ons gebruik van watergedragen en/ of een gesiliconiseerde verf en het feit dat onze Meesterschilders iedere dag als het werk erop zit de ruimte weer tip top opleveren en toegankelijk maken voor de bewoners wordt deze overlast echter tot een minimum beperkt.

Door uw muren te laten schilderen door Parkstaete Schilderwerken heeft u niet alleen de keuze uit een groot, ja zelfs eventueel op maat samengesteld, kleurenpalet, maar krijgt u ook nog eens eindresultaat waar u jarenlang woonplezier aan beleeft. Gegarandeerd, onze vaste clientèle kan daar over meepraten!

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: