Professionele behanger Den Haag

behang aangebracht in slaapkamer

Bobbels en plooien in het behang. Gescheurd behang. Loslatende hoeken. Overal behanglijm, behalve tegen de muur. Wie zelf wel eens heeft behangen weet dat het beter is om deze wandafwerking over te laten aan professionals.

Behanger Den Haag gezocht?

Parkstaete Schilderwerken is gespecialiseerd in hoogwaardige wandafwerking. Als erkende schilder en behanger zijn wij het aangewezen behangersbedrijf in de regio Den Haag. Onze vakspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden met behang. Behang is enorm veelzijdig en daarom kent het vele toepassingen in elke woon- of werkomgeving. Behang de kinderkamer met kleurige dessins, de gang of langs de trap met een extra slijtvaste toplaag en oude muren met glasweefsel behang.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Hier de alt txt

Wat kost behangen per m2?

Behang is er in vele materialen en kleuren, hieronder volgt in het kort welke soorten behang er zijn. Er zijn grofweg vier soorten behang.

  • Duplex- of Papierbehang
  • Vinylbehang
  • Vliesbehang
  • Glasweefsel- of Renovliesbehang

Duplexbehang is de goedkoopste en bestaat uit twee lagen papier. Het is verkrijgbaar is vele kleuren en dessins, met of zonder reliëf.

Vinylbehang is behang met een kunststof toplaag. Hierdoor is het met water afneembaar, het kan daarom vrijwel overal in huis worden toegepast.

Vliesbehang heeft een onderlaag bestaande uit een speciaal vlies. Hierdoor krimpt het behang niet en kan het direct worden aangebracht op de muur omdat het niet in behanglijm geweekt hoeft te worden.

Glasweefsel- of Renovlies behang is populair in nieuwbouwprojecten vanwege de eenvoudige toepasbaarheid en gladde afwerking, maar is eigenlijk ontworpen om oude muren te renoveren. Het is ideaal voor een neutrale afwerking en goed overschilderbaar.

Wat kost behangen per m2 in totaal? Dat hangt af van het gebruikte materiaal en daarmee samenhangend de gebruikte techniek.  

Behanger gezocht in Den Haag?

Vaag hier een offerte aan bij Parkstaete Schilderwerken, de professionele behanger van Den Haag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte op maat, passend bij uw wensen.  

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: