Buitenschilderwerk Duinkerksestraat - Belgisch park

 

Vaak genoeg vormt niet zozeer het werk zelf, maar vooral de plek waar werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, de grootste uitdaging. De dakkapellen van de woning aan de Scheveningse Duinkerksestraat, in de chique Belgisch Park buurt, zijn hier een voorbeeld van. Om de restauratie- en schilderwerkzaamheden goed uit te kunnen voeren moest een hoogwerker worden gehuurd.

Bij Parkstaete beschikken wij uiteraard over de juiste certificaten, zodat gegarandeerd veilig met een dergelijke machine gewerkt wordt, een absolute vereiste. Daarnaast verdient buitenschilderwerk in kustplaatsen ook nog eens extra aandacht. Voor desbetreffende panden hanteren onze meesterschilders de volgende norm: hoe dichter bij het strand, hoe hoger het aantal MU/ Micron lagen. De dikte van de verflaag bepaalt namelijk de duurzaamheid van uw schilderwerk en met de zand- en weersinvloeden aan de kust krijgt deze het jaarlijks flink te verduren. Natuurlijk is een zogenaamde naloop garantie voor al uw vastgoed aan te raden. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden. In het eerste jaar komt een meesterschilder van Parkstaete Schilderwerken kosteloos bij u langs om te controleren of het schilderwerk nog in orde is. De garantie loopt dan vervolgens af in verschillende staffels: de eerste twee jaar 100%, derde jaar 80%, et cetera.

Tip voor uw buitenschilderwerk

En als wij u een gratis tip mogen geven: Neem zelf ten minste één keer per jaar de moeite om al het houtwerk met een sopje af te nemen, vuil is namelijk erg schadelijk voor het schilderwerk. Deze halve dag inspanning per jaar levert u tot wel twee jaar (!) extra levensduur van uw schilderwerk op.

Vraag direct een offerte aan voor:

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: