Schildersbedrijf Den Haag

Het team van Parkstaete schilderwerken, meesterschilders uit Den Haag

Hét Schildersbedrijf in Den Haag voor schilderwerk aan authentieke panden is Parkstaete Schilderwerken!

Woont u in Den Haag en zoekt u een schildersbedrijf met tevreden klanten? Vraag dan Parkstaete Schildersbedrijf Den Haag voor een gesprek! Tijdens het gesprek en het opnemen van het werk wordt er door ons gelet op alle details. Wij bekijken uw pand met een kritische en scherpe blik. Niet alleen schilderwerk wordt door ons beoordeeld, wij geven ook advies over isolatieglas. Na dit gesprek maken wij een offerte en bespreken deze met u.

Moet er meer gedaan worden dan schilderen? Met restauratie aan het authentieke houtwerk laten onze timmermannen hun vakmanschap zien. Veel oude details worden met de hand nagemaakt en zien er weer als origineel uit.

Schilderwerk in diverse wijken van Den Haag

Diverse schilderprojecten in Den Haag komen van onze hand. Zie de voorbeelden in:

Schildersbedrijf Den Haag, onze werkzaamheden

Parkstaete Schilderwerken in Den Haag geeft advies en voert uit in de volgende situaties:

  • Het schilderen van de gevel.
  • Het lakken van deuren en deurposten.
  • Het schilderen van kozijnen.
  • Het repareren van houtrot
  • Schilderwerk aan balkons
  • Schilderwerk op grote hoogte

Buitenschilderwerk in Den Haag

Bij Parkstaete weten we hoe belangrijk goed onderhoud van het schilderwerk op uw woning of bedrijfspand is. Niet alleen ziet een mooi geschilderd pand er net uit; ook om de waarde ervan te behouden is het belangrijk.

Voor uw woning in Den Haag kunnen wij een meerjarenplanning verzorgen. Hiermee wordt uw woning periodiek gecontroleerd en onderhouden. Onze schilder kijkt verder dan alleen het schilderwerk; ook de kwaliteit van houtwerk, lood en metselwerk houden wij in de gaten. U kunt er dan op vertrouwen dat wij als uw schildersbedrijf er voor zorgen dat het schilderwerk en alles daaromheen, altijd in goede staat is!

Binnenschilderwerk in Den Haag

Wij weten heel goed hoe belangrijk een sfeervol verzorgd interieur is. De kleur en kwaliteit van het schilderwerk draagt hier enorm aan bij. Onderhoud van het schilderwerk is belangrijk het mooi te houden. Wij verzorgen de volgende diensten als Binnenschilders Den Haag:

  • Muren sauzen
  • Plafonds witten, schilderen van ornamenten
  • Schilderwerk aan ramen en kozijnen
  • Schilderen van deuren

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij u kunnen bieden? We komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u reeds een klant en tevreden over de uitvoering van uw opdracht aan Parkstaete Schilderwerken? Laat het anderen weten! Een review of beoordeling schrijven doet u hier.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: