Spuiten muren en kozijnen

binnenschilder1

Muren laten spuiten voor een egaal en strak resultaat

Muren laten spuiten geeft een egaal en strak resultaat mits de ondergrond goed is voorbereid. Een vlakke muur of scheidingswand leent zich daarom goed om te laten spuiten. Met een laag van glasvezelbehang zijn ook oudere muren vlak te krijgen. Spuiten op glasvezelbehang is een zeer snelle manier van werken. Door de onderlaag van het glasvezelbehang is de wandafwerking al vlak en naadloos, ideaal om met de compressor en het verfpistool een dunne egale laag verf aan te brengen.

Over het algemeen is muren laten spuiten ook voordeliger dan applicatie met een verfroller. Maar in sommige situaties heeft de kwast toch de voorkeur als een dikkere verflaag gewenst is, om oneffenheden weg te nemen, of juist om diepte en karakter aan te brengen in de verflaag.

 

Spuittechnieken

Voor uw wandafwerking thuis of op kantoor beheersen wij diverse spuittechnieken. Onder meer Latex spuiten, Sigmulto meerkleurenverf en Spachtelputz stucwerk. Onze vakmensen worden regelmatig bijgeschoold en zijn ervaren met de nieuwste materialen en technieken.

 

Ga naar onze pagina over onze buitenschilder werkzaamheden, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

 binnenschilder

Latex muren laten spuiten

Latex muren laten spuiten is efficiënter en daarom voordeliger dan verven met een roller. Ook voor het plafond zetten wij regelmatig spuittechnieken in, juist vanwege de lastige bereikbaarheid. Voor latexverven gebruiken wij de Airless spuittechniek.Sigmulto spuitapplicatie

Sigmulto is meerkleurenverf voor een subtiel schaduweffect, spateleffect en diverse kleureffecten.

 

Spachtelputz spuiten

Spachtelputz is sierpleister of stucwerk met een korrelig effect. De structuur is door gebruik van kunsthars erg stevig en boenvast. Spachtelputz is in vrijwel elke kleurstelling verkrijgbaar en overschilderbaar met latex verf.kozijnen-schilderen

Vraag offerte aan

Vaag direct een offerte aan: Latex muren laten spuiten, Sigmulto- of Spachtelputz spuitapplicaties.

Voor een exacte prijsopgave is het van belang om de onderliggende verflagen te kennen en de staat van de muur. Soms moeten bijvoorbeeld eerst vochtproblemen worden verholpen zodat u lang van de nieuwe verf kunt genieten.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: