Stucwerk laten doen

stucwerk laten doen

De schilders en stukadoors van Parkstaete Schilderwerken zijn goed opgeleid en ervaren in verschillende wandafwerking technieken zoals stuken, sierpleister en spachtelputz. U kunt ons zowel inschakelen voor ambachtelijke stucwerk als een moderne spuitapplicatie met sierpleister.

Voorbereiding stucwerk

Voordat wij beginnen met het stucwerk, bepalen we eerst of er voorstrijk voor het stucwerk nodig is, als de ondergrond sterk vocht absorbeert.

Gedurende de werkzaamheden houden wij onze werkplek goed georganiseerd en opgeruimd om efficiënt te kunnen werken en de overlast tot een minimum te beperken. Zodra we beginnen aan een klus zijn wij toegewijd om deze zonder onderbrekingen af te ronden, zodat u snel weer terecht kunt in de vertrekken waar er stucwerk is gedaan.

Ook als het gaat om een buitenmuur stuken werken wij vlot en adequaat. Het plaatsen van stijgers gaat altijd in goed overleg om schade aan de tuin te voorkomen, en waar nodig worden planten afgedekt.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Stucwerk laten doen

U kunt door Parksaete Schilderwerken uiteenlopend stucwerk laten doen, in de regio Den Haag doen wij onder andere het volgende stucwerk.

  • Muur stuken
  • Buitenmuur stuken
  • Plafond stuken
  • Badkamer stuken
  • Stucwerk schilderen
  • Stucwerk repareren

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!


stucwerk voor en na stuken

Stucwerk repareren

Als er scheuren in stucwerk zijn ontstaan in de loop der jaren helpen wij u graag het stucwerk te repareren. Eerst bepalen we de onderliggende oorzaak. Structurele problemen zoals optrekkend vocht of een verzakking moeten natuurlijk eerst worden opgelost.

Als de muur of het plafond weer tiptop in orde is kunt u met een gerust hart het stucwerk laten doen met een gegarandeerd resultaat.

Vraag een offerte aan voor stucwerk

Wilt u een binnen- of buitenmuur stuken, het plafond stuken of de badkamer stuken? Vraag vrijblijvend onze offerte aan voor al uw stucwerk, ook voor reparaties en het overschilderen van stucwerk

Garantie OnderhoudNL

Parkstaete Schilderwerken neemt deel aan OnderhoudNL als erkend schilderbedrijf. Hierdoor kunt u ervan op aan dat onze schilders en stukadoors de vereiste vakkennis en diploma’s hebben. Hiermee is de kwaliteit, service en garantie van het door Parkstaete opgeleverde werk gewaarborgd.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: