Over ons

Over Parkstaete Schilderwerken

Parkstaete team 2018
Parkstaete Schilderwerken is een bedrijf met gepassioneerde hoogopgeleide schilders. Ons team is een bundeling van kennis en ervaring van vakspecialisten, van generatie op generatie. Een exclusief en erkend schildersbedrijf in Den Haag en omgeving en specialist op het gebied van hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk.

Duurzaam ondernemen

Hart voor de wereld waar wij in leven, met respect voor onze planeet en haar bewoners. Bij Parkstaete Schilderwerken wordt buitengewoon veel waarde gehecht aan het milieu. Wij streven ernaar om uitsluitend watergedragen verfsoorten te gebruiken en hanteren hiervoor de EU-normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken dan ook strikt volgens deze regels en zorgen ervoor dat de ruimten waarin wij werken voldoen aan de bijbehorende eisen op het gebied van ondermeer klimaat en veiligheid.


Professionele schilder Den Haag

Zowel de directie, de toezichthouders als de uitvoerders van Parkstaete Schilderwerken beschikken over veel expertise en ervaring. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold. Ook doen wij marktonderzoek naar nieuwe ontwikkelingen in werkwijzen en materialen. Hierdoor kan ons schildersbedrijf blijven innoveren en inspelen op uw wensen. Daarnaast gaan wij op representatieve wijze te werk, van uitstraling tot communicatie.

Beoordeling parkstaete 2017OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie logo RGBParkstaete Schilderwerken werkt volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie, de AF-Erkenningsregeling. OnderhoudNL (voorheen Koninklijke FOSAG) is dé ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s, of die kunnen aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken. Deze unieke garantie biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid en waarborgt de door Parkstaete geleverde kwaliteit, service en garantie.

 

Bent u reeds een klant en tevreden over de uitvoering van uw opdracht aan Parkstaete Schilderwerken? Laat het anderen weten! Een review of beoordeling schrijven doet u hier.

Bekijk eerdere schilderprojecten


Parkstaete Schilderwerken heeft ervaring op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, houtrotherstel, onderhoud monumenten en imitatie- en decoratietechnieken. 

Bekijk de recente projecten op de homepage

 

 
Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com