Trap laten schilderen

Trap laten schilderen door professionele schilder

trap laten schilderen door specialist

U ziet er misschien tegen op om uw trap te laten schilderen omdat de trap nu eenmaal veel belopen wordt en u  opziet tegen de rommel.

Uw trap laten schilderen door de Meesterschilders van Parkstaete Schilderwerken is een verstandige keuze. De klus is sneller geklaard dan u misschien zult denken door de sneldrogende verftechniek. Tijdens de werkzaamheden werken wij georganiseerd en opgeruimd.

 

Oog voor detail

De eerste indruk van een woning is meestal de voordeur, maar zodra deze opengaat, neemt de trap vaak een prominente plek in als u de entree maakt en langs de traptreden omhoogkijkt door het trapgat. In het oog springend authentiek houtwerk - zoals een balustrade met versierde spijlen - of een originele trapleuning, verdient het om goed onderhouden te worden met hoogwaardige schilderwerk.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

 trap schilderen door specialist

Duurzame materiaalkeuze

Bij het schilderen van uw trap gebruiken wij in principe alleen waterdragende verfsoorten. Het merk en de kleurstelling bepalen we aan de hand van uw wensen. Bij de aanwezigheid van originele verflagen en / of overige elementen in de woning in een bepaalde kleur mengen wij de verf voor het schilderen van uw trap net zo lang totdat de kleur precies overeenkomt.

 


voorbereiding trap schilderen den haag 

Trappenhuis en trap laten schilderen - de voorbereiding

Door jarenlang internsief gebruik kunnen sommige traptreden zo zijn ingesleten op het loopgedeelte dat reparatie of vervanging nodig is. Als spijlen van de balustrade ontbreken is het zaak deze bij te laten maken. Dit soort details worden in de voorbereiding duidelijk.

  • Herstel beschadigingen
  • Voorbereiding houtwerk
  • Verfkeuze voor intensief gebruik

 

Offerte aanvragen schilderwerk trap

Vraag een offerte aan om uw trap te laten schilderen door Parkstaete Schilderwerken. Selecteer het projecttype ‘Binnenschilderwerk’ en geef in de toelichting aan dat het gaat om de trap. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste prijsindicatie en de afstemming van uw wensen en de mogelijkheden.

Schakel Parkstaete Schilderwerken in!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com