• Woonkamer Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • Schouw en kasten geschilderd Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • Schilderwerk gedaan woonkamer Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • Keuken en deur naar tuin - Benoordenhout
  • Gang beneden met deur naar keuken Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • Balkon bodem geschilderd Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • Slaapkamer met gordijnen en geschilderd, Den Haag  - Benoordenhout
  • Zolder kamer geschilderd Van Drenkwaertstraat - Benoordenhout
  • trap gestoffeerd en geschilderd

Binnenschilderwerk

De eigenaar van deze bijzonder lichte woning in het Benoordenhout wilde de werkzaamheden aan zijn pand alleen toevertrouwen aan een gecertificeerd schildersbedrijf. Een hele eer dus dat hij, via mond tot mond reclame, uiteindelijk bij Parkstaete Schilderwerken terecht is gekomen.

OnderhoudNL

Als lid van de Koninklijke OnderhoudNL zijn wij met ons gecertificeerd en vakbekwaam personeel uiteindelijk aan alle wensen van de opdrachtgever tegemoet gekomen.

Voor het binnenwerk is in overleg gekozen door de producten van Sikkens en Farrow & Ball, met een garantiecertificaat van vijf jaar. Een bijzondere uitdaging vormden de vloeren van de balkons aan dit pand, die nodig aan renovatie toe waren. Door het gebruik van de juiste PU en epoxy afwerking zijn de betonnen vloeren door Parkstaete weer voor jaren beschermd tegen vochtindringing. Voor de overige bouwkundige werkzaamheden, zoals metselwerk en het vervangen van een verrotte staalconstructie, konden wij wederom rekenen op de experts van onze vaste partner Alexandria Garantie Aannemers. Na vijftien werkdagen was de gehele klus geklaard en het woongenot weer voor vele jaren gegarandeerd.

Onder de indruk van ons werk? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw woning!

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".