Vraag hieronder een offerte aan voor schilderwerk en aanverwante diensten zoals reparatie houtrot, wandafwerking etc. Parkstaete Schilderwerken neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Parkstaete Schilderwerken in Den Haag is Meesterschilder. Dat betekent topkwaliteit van de gebruikte materialen en uitmuntend vakmanschap van onze schilders.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft kunt u lezen op: Privacyverklaring Parkstaete Schilderwerken.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".