Diensten van Parkstaete Schilderwerken

Buitenschilder
Verfblik Buitenschilder
Goed onderhoud van het schilderwerk op regelmatige basis is cruciaal om de waarde van een woning of bedrijfspand te behouden.
Binnenschilder
Kwast Binnenschilder
Een sfeervol interieur… dat is de wens van iedereen. Kleur en kwaliteit van het schilderwerk dragen bij aan de nodige sfeer en decoratie in de ruimte waarin u leeft, woont of werkt.
Wandafwerking
Roller Wandafwerking
Er zijn mogelijkheden te over als het gaat om wandafwerking. Wij adviseren u graag.
Decoratietechnieken
Schilderspalet Decoratietechnieken
Parkstaete Schilderwerken gaat vakkundig te werk als het gaat om decoratieve technieken.

Over Parkstaete schilderwerken

Parkstaete icon

De hoogopgeleide schilders van Parkstaete Schilderwerken zijn gespecialiseerd in hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast adviseren wij graag bij het creëren van een aangename werk- of woonomgeving. De expertise van onze schilders wordt continu ingezet om zo tot een optimaal resultaat te komen. Daarnaast werken wij ook volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie, de AF-Erkenningsregeling.

Julia Schlemmer

Recente projecten

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".

Vraag een vrijblijvende offerte aan: