De winterperiode is bij uitstek geschikt om binnenschilderwerk uit te laten voeren. De Parkstaete Winterschilder schildert uw woning met zorg en kwaliteit.

Een aantrekkelijke winterkorting van 10 procent op schilderwerk

De Winterschilder-actie is beëindigd en start weer in de winter van 2023!

Tijd voor de winterschilder; enkele jaren geleden is de subsidie voor de winterschilder vanuit de overheid afgeschaft. Parkstaete Schilderwerken en onze verfleveranciers hebben de handen ineengeslagen. Wij kunnen u daardoor tijdens de wintermaanden een bijzonder scherp aanbod doen. Wij leveren topkwaliteit en u krijgt 10 procent korting.
Parkstaete Schilderwerken is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. En alleen met kwaliteitsproducten van Sikkens, sigma en De Vos. U bent verzekerd van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Gebruik het formulier onderaan en vraag naar een vrijblijvende Winterschilder offerte. Reserveer tijdig.

Winterschilder archipelbuurt

Winterschilder wassenaar

Werkwijze uw winterschilder, Parkstaete Schilderwerken

Alvorens er gestart wordt met schilderen, inspecteert onze Winterschilder de status van het materiaal. Indien nodig kunnen wij maatregelen treffen voor vochtbestrijding – essentieel bij het onderhoud - of eventuele schade door vochtplekken te herstellen. Voor de Winterschilder staat een vitale leefomgeving voor u voorop! Ook bij oplevering wordt hier de nodige aandacht aan besteed door het kit- en isolatiewerk bij naden van kozijnen in goede conditie te brengen.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".