Julia Schlemmer

Parkstaete Schilderwerken is een bedrijf met gepassioneerde hoogopgeleide schilders. Ons team is een bundeling van kennis en ervaring van vakspecialisten, van generatie op generatie. Een exclusief en erkend schildersbedrijf in Den Haag en omgeving en specialist op het gebied van hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk.

Duurzaam ondernemen

Hart voor de wereld waar wij in leven, met respect voor onze planeet en haar bewoners. Bij Parkstaete Schilderwerken wordt buitengewoon veel waarde gehecht aan het milieu. Wij streven ernaar om uitsluitend watergedragen verfsoorten te gebruiken en hanteren hiervoor de EU-normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken dan ook strikt volgens deze regels en zorgen ervoor dat de ruimten waarin wij werken voldoen aan de bijbehorende eisen op het gebied van ondermeer klimaat en veiligheid.

Professionele schilder Den Haag

Zowel de directie, de toezichthouders als de uitvoerders van Parkstaete Schilderwerken beschikken over veel expertise en ervaring. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold. Ook doen wij marktonderzoek naar nieuwe ontwikkelingen in werkwijzen en materialen. Hierdoor kan ons schildersbedrijf blijven innoveren en inspelen op uw wensen. Daarnaast gaan wij op representatieve wijze te werk, van uitstraling tot communicatie.

Beoordeling parkstaete 2017

OnderhoudNL Garantie logo RGB

OnderhoudNL Garantie

Parkstaete Schilderwerken werkt volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie, de AF-Erkenningsregeling. OnderhoudNL (voorheen Koninklijke FOSAG) is dé ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s, of die kunnen aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken. Deze unieke garantie biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid en waarborgt de door Parkstaete geleverde kwaliteit, service en garantie.

Bent u reeds een klant en tevreden over de uitvoering van uw opdracht aan Parkstaete Schilderwerken? Laat het anderen weten! Een review of beoordeling schrijven doet u hier.

Bekijk eerdere schilderprojecten

Parkstaete Schilderwerken heeft ervaring op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, houtrotherstel, onderhoud monumenten en imitatie- en decoratietechnieken.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".