Wandafwerking door het combineren van glasvlies behang en wandverf
Er zijn mogelijkheden te over als het gaat om wandafwerking.

Behang

Wij leveren en plaatsen behang in vele materialen en kleuren, uni of voorzien van prachtige dessins.

Glasweefsel

Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na applicatie overgeschilderd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en dus ook zeer goed afwasbaar.

van Laar in de bankastraat in de archipelbuurt heeft ook verfstalen van Farrow & Ball

Stucwerk, sierpleister en spachtelputz

Alvorens er gestart wordt met schilderen, inspecteert onze schilder de status van het materiaal. Indien nodig kunnen wij maatregelen treffen voor vochtbestrijding – essentieel bij het onderhoud – of eventuele schade door vochtplekken te herstellen. Een vitale leefomgeving staat voorop! Ook bij oplevering wordt hier de nodige aandacht aan besteed door het kit- en isolatiewerk bij naden van kozijnen in goede conditie te brengen.

afwerking van een monumentaal ornamenten plafond aan het prinsevinkenpark

Spuittechniek

Er zijn verschillende spuittechnieken mogelijk, voor zowel plafond- als wandafwerking. Als afwerking voor de wanden kan worden gekozen voor een sigmulto afwerking. Dit is een meerkleurenverf, welke verkrijgbaar is in diverse tinten. Ook voor het spuiten van lakverven kunt u bij Parkstaete Schilderwerken terecht.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".