Binnenschilderwerk van een herenhuis aan het Prinsenvinkenpark in Den Haag
Ons team is een bundeling van kennis en ervaring

Een sfeervol interieur is een ieders wens. Kleur en kwaliteit van het schilderwerk dragen bij aan de nodige sfeer en decoratie in de ruimte waarin u leeft, woont of werkt. Naast het creëren van de juiste sfeer is het ook van belang om het schilderwerk goed te onderhouden.

Schilderonderhoud Den Haag

Binnenschilderwerk vergt een goede en gedegen aanpak. Parkstaete let hierbij uiteraard tot in de details op de kwaliteit. Door uw woning of bedrijfspand van binnen goed in de verf te zetten beschermt u het houtwerk, kunststof of metaal optimaal. Voor zowel het bijhouden van een woning of het geheel toepassen van een nieuwe sfeer door middel van schilderwerk kunt u bij Parksaete Schilderwerken terecht.

Wij bieden ondersteuning bij schilderen van plafonds, sauzen van muren, deuren schilderen en het schilderen van kozijnen. Bent u opzoek naar een professionele binnenschilder?

eindresultaaat van het schilderwerk van een volledig gerenoveerde boven etage in de archipelbuurt

Werkwijze Parkstaete Schilderwerken

Alvorens er gestart wordt met schilderen, inspecteert onze schilder de status van het materiaal. Indien nodig kunnen wij maatregelen treffen voor vochtbestrijding – essentieel bij het onderhoud – of eventuele schade door vochtplekken te herstellen. Een vitale leefomgeving staat voorop! Ook bij oplevering wordt hier de nodige aandacht aan besteed door het kit- en isolatiewerk bij naden van kozijnen in goede conditie te brengen.

afwerking van een monumentaal ornamenten plafond aan het prinsevinkenpark

Hoogwaardige muurverf

Wij maken gebruik van hoogwaardige, oplosmiddelarme materialen en verfmerken van A-kwaliteit, waaronder Sikkens, Sigma en Caparol. Daarnaast passen wij een speciaal systeem toe dat het droogproces van de verf versnelt. Net als onze opdrachtgevers hechten ook wij veel waarde aan een efficiënte manier van werken.

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".