Het schilderen van een voordeur aan het prinsevinkenpark in den haag
Onze expertise wordt continu ingezet om tot een optimaal resultaat te komen

Goed onderhoud van het schilderwerk op regelmatige basis is cruciaal om de waarde van een woning of bedrijfspand te behouden. Parkstaete Schilderwerken kan voor uw object een meerjarenplanning verzorgen. Dat houdt in dat uw object periodiek gecontroleerd en onderhouden wordt. Zo kunt u erop vertrouwen dat het schilderwerk te allen tijde in goede conditie is. Bijkomend voordeel is dat wij tijdens zo’n inspectie ook beoordelen of er bijvoorbeeld sprake is van een ‘koudebrug’ bij de kozijnen (waardoor warmteverlies en vochtproblemen kunnen optreden), of de isolatie nog voldoet en of er sprake is van houtrot.

Wilt u de buitenkant van uw huis laten schilderen?

Parkstaete Schilderwerken maakt gebruik van de modernste materialen en technieken. De nieuwste verfsystemen gaan, afhankelijk van de weersinvloeden, zo’n 7 tot 8 jaar mee. Dankzij de nieuwe technieken die wij gebruiken zijn onze muurverven voor buitenmuren zelfreinigend.

Bent u opzoek naar een goede professionele schilder om uw buitenmuur, kozijn of gevel te laten schilderen?

het schilderen van gevelornamenten vanuit een hoogwerker aan een herenhuis in de archipelbuurt

Parkstaete Schilderwerken biedt bij de volgende situaties hulp:

Het repareren van houtrot aan een balkon ontstaan door achterstallig onderhoud.

Houtrot herstel

Houtrot ontstaat bij een zeker vochtgehalte. Het vochtige Nederlandse klimaat is deels schuldig aan rottend hout. Daarnaast kunnen bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud een belangrijke reden voor houtrot zijn. Vaak is de houtrot al in een verder stadium dan wordt verwacht en doet u er goed aan een specialist in te schakelen. Het beste middel tegen houtrot is goed onderhoud. Zorg er door goed schilderwerk voor dat er geen vocht bij het hout kan komen en zorg ervoor dat deuren en ramen goed afsluiten.

Tijdens de vrijblijvende werkopname die Parkstaete Schilderwerken standaard doet, bestaat de kans dat onze specialist stuit op tekenen van houtrot. Mocht er sprake zijn van houtrot, dan kunnen wij ervoor zorgen dat het houtwerk wordt vervangen of hersteld met een speciaal hiervoor ontwikkelde methode. Indien we bij het schilderwerk tekenen van houtrot tegenkomen, zullen wij met u bespreken wat de beste oplossing is.

Onze buitenschilderdiensten:

Schrijf een review

Voor binnen- en buitenschilderwerk, grote en kleine projecten in Den Haag en omgeving: Parkstaete Schilderwerken staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Wij werken volgens de wens van onze cliënten en houden contact over de voortgang van het project. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen. Dit geeft een bevredigend projectresultaat. Lees hier de reviews op "Klanten Vertellen".